Word Vrijwilliger

Stichting Pampus is een vrijwilligersorganisatie. Dit betekent dat barmedewerkers, glazenhalers en deejays zich op vrijwillige basis inzetten voor de jeugd in de regio. Pampus is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers, welke ons team willen komen versterken.

Als vrijwilliger van Pampus behoor jij tot de inboedel. Een gezellig avondje uit, dat is wat wij onze bezoekers proberen te bieden. Nog belangrijker is echter dat je het als vrijwilliger naar je zin hebt!

Naast een super-gezellig jaarlijks actiegroepuitje, hebben we ook een speciale Sinterklaasavond alleen voor de actiegroep, gaan wij door tot de kleine uurtjes, heb je altijd GRATIS entree, een gereduceerde muntprijs tijdens openingstijden en zijn consumpties buiten openingstijden natuurlijk GRATIS!

OK, OK, Vrijwilliger zijn kost natuurlijk wel tijd, hoewel dit reuze meevalt! Alle actiegroepleden hebben naast het vrijwilliger zijn bij Pampus ook gewoon een betaalde baan en/of opleiding. 1 keer per maand heb je op maandagavond een vergadering (+/- 1,5 uur), 1 keer per maand op maandag heb je schoonmaak (+/- 1 uurtje) en 1 keer in de 3 weken heb je dienst op zaterdagavond (tapdienst, glazenhalen, dj, portier, muntenkassa). Daarnaast is er elke avond wel iemand in Pampus te vinden om lekker te klussen of om gezellig bij te kletsen.

KORTOM: Vrijwilliger zijn is vooral LEUK en kost niet veel tijd!

Stuur voor een geheel vrijblijvend gesprek een e-mail via onderstaand formulier.

  • Gereduceerde muntprijs
  • Super gezellige collega’s
  • Je doet enorm veel ervaringen op