Informatie

Op deze pagina vindt u alle informatie omtrent de prijzen en tijden bij Stichting Pampus

Legitimatie en Reglement:
I.v.m. de alcoholwetgeving zal bij de entree naar een geldige legitimatie worden gevraagd (ID-kaart, Paspoort of Rijbewijs). Wanneer een bezoeker deze niet kan tonen, zal de bezoeker een 18-min-bandje ontvangen, waarmee de bezoeker geen alcohol kan krijgen aan de bar. Indien er sterk wordt getwijfeld aan het feit of de bezoeker de minimumleeftijd van 14 jaar heeft, zal de bezoeker worden geweigerd.

Minimumleeftijd zaterdag: 14 jaar *
Minimumleeftijd evenementen: 14 jaar *

Het reglement van Stichting Pampus is van kracht bij het betreden van het terrein van Stichting Pampus.

* Tenzij anders aangegeven.

TIPS

Bestel meerdere tickets tegelijk.
Omdat Stichting Pampus voor elke transactie € 0,36 moet betalen aan haar CPSP, is zij genoodzaakt om deze kosten door te berekenen aan haar bezoekers. Het betreft hier echter een bedrag per order en niet per ticket. Kortom, hoe meer tickets u besteld, des te lager het transactiebedrag per ticket dus is.

Download direct na aankoop uw ticket(s) en verwijder de mail niet.
Uw ticket(s) worden niet als bijlage meegestuurd in de bevestiging-mail. U dient deze zelf nog zelf vanaf onze server te downloaden. Download direct na aankoop uw ticket(s) en sla deze op op uw computer en/of smartphone. Verwijder vervolgens pas de e-mail met downloadlink na afloop van het evenement. Op die manier bent u er zeker van dat u op de dag van het evenement niet voor verrassingen komt te staan.

Sla uw ticket(s) op op uw smartphone en bespaar het milieu.
In deze digitale tijd is het niet meer nodig om uw ticket(s) uit te printen. Vanaf een smartphone kunnen we de QR-code prima scannen. Mocht u niet in het bezit zijn van een smartphone, of deze niet mee willen nemen naar het evenement, dan kunt u uw ticket(s) natuurlijk altijd uitgeprint meenemen.

VEELGESTELDE VRAGEN

Ik heb mijn ticket(s) wel betaald, maar heb geen e-mail ontvangen.
Omdat de e-mail automatisch via onze website word verstuurd, kan het voorkomen dat deze in je ongewenste mail terecht is gekomen. Is deze ook daar niet terecht gekomen, vul dan onderstaand contactformulier in. Wij zullen je betaling dan controleren en nemen daarna contact met je op.

Hoe ontvang ik mijn ticket(s)?
Wanneer de betaling in goede orde is ontvangen, zal er automatisch een bevestiging naar uw e-mailadres worden verzonden. In deze bevestiging vind u de download-link(s) naar uw ticket(s). Zorg ervoor dat u uw ticket(s) voorafgaand aan het evenement heeft gedownload en uitgeprint, of heeft opgeslagen op uw smartphone. Tickets zijn alleen beschikbaar als PDF-bestand.

Waarom staat er op mijn afschrift “Stichting Mollie Payments”?
Stichting Pampus heeft het innen van de betalingen uitbesteed aan een derde partij. Zo’n partij wordt ook wel een Collecterende Payment Service Provider (CPSP) genoemd. De naam van deze CPSP (Stichting Mollie Payments) staat daarom op uw rekeningoverzicht vermeld. Voor u maakt dat geen verschil. Uw betaling komt via de CPSP bij Stichting Pampus terecht.

Mijn tickets zijn gestolen of kwijtgeraakt. Wat nu?
Je hebt zelf de verantwoordelijkheid om op je tickets te passen. We kunnen om deze reden niets voor je betekenen. Wij adviseren je het ticket nogmaals te printen en zo vroeg mogelijk te arriveren bij het evenement. Het ticket kan namelijk maar één keer gescand worden.

Kan ik mijn tickets overdragen aan iemand anders?
Tickets zijn niet persoonsgebonden. Je kunt je ticket dus overdragen aan iemand anders. LET OP: Met het overdragen van het ticket is het unieke ticket-nummer, QR-code en naamhouder bij meerdere personen bekend (verkoper en koper). Het ticket kan maar 1 keer gescand worden bij de ingang. Een 2e persoon die met hetzelfde ticket binnenkomt zal de toegang dus worden geweigerd. Pas dus op van wie u kaarten koopt. Stichting Pampus is op geen wijze aansprakelijk voor de doorverkoop van tickets en raadt de aankoop van tickets via derden ten strengste af.

Ik kan het ticket niet openen, ik heb geen Adobe Reader.
Om het e-ticket bestand te openen heb je Adobe Reader nodig. Dit programma kun je hier downloaden.

Op welke manieren kan ik betalen?
Op onze website kan je alleen betalen met iDEAL (ABN AMRO Bank, ASN Bank, bunq, ING Bank, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers).

De transactie is geweigerd, wat nu?
Controleer eerst of je een bevestiging hebt gekregen per mail en of het geld van je rekening is afgeschreven. Indien dit niet het geval is dan kun je opnieuw een bestelling plaatsen. Als het geld is afgeschreven, maar je hebt geen bevestiging ontvangen (ook niet in je ongewenste mail), vul dan onderstaand contactformulier in. Wij zullen je betaling dan controleren en nemen daarna contact met je op.

Van wie koop ik de tickets?
Je koopt de tickets direct bij Stichting Pampus. Er is geen tussenkomst van een ticketprovider of andere derde partij.

Ik wil mijn tickets inruilen, dat kan toch binnen 7 dagen?
De aankoop van tickets kan niet worden ontbonden op basis van de Wet Koop op Afstand. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 7:46i lid 3BW betreffende tijdsgebonden producten. Ten aanzien van deze tijdsgebonden producten is bepaald dat ze (vanwege hun tijdsgebonden karakter) niet op basis van deze wet geretourneerd kunnen worden.

Andere vraag?
Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.